DOLAR 32,5924 0.1%
EURO 35,0273 0.48%
ALTIN 2.425,240,10
BITCOIN 2095206-3,67%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Mehmet Oral, Teknokent Koleji Öğrencileriyle Buluştu

Mehmet Oral, Teknokent Koleji Öğrencileriyle Buluştu

ABONE OL
30 Ekim 2021 12:10
Mehmet Oral, Teknokent Koleji Öğrencileriyle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgemizin başarılı Psikolojik Danışmanlarından Mehmet Oral, Özel Antakya Teknokent Koleji’nde gerçekleştirdiği seminerde öğrencilerin başarısını arttırmaya yönelik atölye çalışması gerçekleştirdi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen programa öğrencilerin tamamı ve öğretmenler katıldı. Sunum sonrasında Psikolojik Danışman  Mehmet Oral öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Özel Antakya Teknokent Koleji Müdürü Fırat Güvercin yaptığı açıklamada, “21.yüzyılın başında eğitimcilerin, psikologların, rehberlik uzmanlarının ve araştırmacıların üzerinde en çok durdukları konulardan biri ‘nasıl öğrenmeli?’ sorusuna yanıt aramak olmuştur. Çünkü bilimsel ilerlemeler her alandaki bilgilerin hızla değişmesine ve bilgi yığılmasına yol açmaktadır. Artık eğitim süreci öğrenciye “bilgileri kazandırmak” işlevi yerine “öğrenmeyi öğretmek” işlevi üzerinde yoğunlaşmaktadır. Bu minvalde öğrencilerimize yönelik Psikolojik Danışman  Mehmet Oral tarafından atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı Sayın  Oral’a teşekkür ederiz” dedi.

Programın sonunda Özel Antakya Teknokent Koleji Müdürü Fırat Güvercin tarafından öğrenciler için oldukça faydalı bir atölye çalışması gerçekleştiren Psikolojik Danışman  Mehmet Oral’a çiçek takdimi yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.