DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Melek Mosso Antakya’ya geliyor

Melek Mosso Antakya’ya geliyor

ABONE OL
17 Ağustos 2021 12:35
Melek Mosso Antakya’ya geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzenlediği organizasyonlar ile fark yaratmaya devam eden Damga Organizasyon bu kez iki sanatçıyı sanatseverler ile buluşturacağı konser ile çalışmalarına hız kesmeden devem ediyor.

Muhteşem sesi ve izleyenleri kendine hayran bırakan sahne performansıyla son dönemin adından sıkça söz ettiren genç yeteneği  “Melek Mosso” ile Müzik dünyasının yeni olmasına rağmen gelecek vadeden genç sanatçısı “Mali Dalkıran” 28 Ağustos Cumartesi günü Sümerler Amfi Tiyatro’da sahne alacaklar.

Tarzı ve sesi ile dinleyicilerine adeta resital sunan sevilen sanatçı Melek Mosso ve genç yetenek Mali Dalkıran’ın konserlerinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

EFE VE ÇAKIR: “SEVİLEN SANATÇILARI ŞEHRİMİZE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Son dönemin  en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alan Melek Mosso ve Müzik dünyasının yeni yeteneği Mali Dalkıran’ı Hatay’lı sanatseverler ile buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Buse Çakır yaptıkları açıklamada, “Damga Organizasyon olarak sevilen sanatçıları şehrimize getirmeye devam ediyoruz. Yaptığımız araştırmalar neticesinde herkes tarafından beğenilen Melek Mosso’yu  28 Ağustos’ta hemşerilerimiz ile buluşturmak adına tüm hazırlıkları tamamladık. Afişlerimiz çıktığı andan itibaren konser biletlerine ilginin yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Bu konserde aynı zamanda sanatçımızdan önce sahne alacak olan genç yetenek Mali Dalkıran’ın da muhteşem bir ses olduğunu belirterek izleyenlerinde beğenisini kazanacağının altını çizmek istiyoruz. 28 Ağustos Cumartesi günü Sümerler Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan Melek Mosso ve Mali Dalkıran konserimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dediler. Melek Mosso ve Mali Dalkıran Konser Bileti Rezervasyon için 0 532 232 26 54  numaralı telefonu arayabilirsiniz. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.