DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,1291 -0.01%
ALTIN 2.292,740,68
BITCOIN 22941281,95%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meltem Bingöl’den Müzik Ziyafeti

Meltem Bingöl’den Müzik Ziyafeti

ABONE OL
31 Mayıs 2022 13:16
Meltem Bingöl’den Müzik Ziyafeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Marka Değeri Medeniyetler Korosu’nun sesi ve yorumu ile herkesi büyüleyen sesi Meltem Bingöl verdiği konser ile sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.

Antakya Meclis Kültür ve Sanat Merkezinin tamamının dolu olduğu konser programında Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör,Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat,Koro Üyeleri , Kosova Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Ülke,Kosova Televizyonu ekibi ve  sanat severler sanatçı Meltem Bingöl’ü yalnız bırakmadılar. Konser aynı zamanda Kosova Televizyonu tarafından canlı yayınlandı.

Sezen Aksu’nun unutulmaz eserlerinden 90’lı yıllara damgasını vuran eserlere,Halk Müziğinden Arapça’ya,Kürtçe’ye  ve bir çok dilde  eser seslendiren sanatçı Meltem Bingöl’e bir çok şarkısında izleyenler de eşlik etti.

BİNGÖL AYAKTA ALIŞKLANDI

Sahne performansı ve muhteşem sesi ile gece boyunca konuklara muhteşem bir konser keyfi yaşatan Meltem Bingöl programın finalinde uzun süre ayakta alkışlandı.

BİNGÖL: HAKLI GURUR YAŞIYORUM

Gördüğü yoğun ilginin kendisini çok ama çok mutlu ettiğini ifade eden Medeniyetler Korosu’nun   Minik Serçesi Meltem Bingöl  yaptığı açıklamada:,” Uzun bir çalışmanın sonucunda bugün konserimi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Konser öncesinde ve hayatımın her anında yanımda yer alan kıymetli ağabeyim Yılmaz Özfırat’ın  destekleri ile benimde son derece keyif aldığım konserimiz izleyenlerden büyük beğeni topladı. Günler öncesinden davetiyelerin tükenerek tamamı dolu bir salonda gerçekleştirdiğim konserimde beni yalnız bırakmayan Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör, Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat,Koro Üyeleri  ve sanatseverlere sonsuz şükranlarımı sunuyor, Sahnede benimle birlikte yer  alan kıymetli orkestra ekibime ve vokallerime teşekkür ediyorum. Bir sonraki konserimde buluşmak ümidi ile sevgiyle kalın hepinizi seviyorum.” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.