DOLAR 32,4695 -0.06%
EURO 34,7273 -0.72%
ALTIN 2.434,74-0,04
BITCOIN 2057238-0,92%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mert Altınöz Filipinler’in Gündemine Düştü

Mert Altınöz Filipinler’in Gündemine Düştü

ABONE OL
24 Ekim 2022 12:17
Mert Altınöz Filipinler’in Gündemine Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor’dan Filipinler’in Cebu takımına transfer olan ve ortaya koyduğu etkili performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Mert Altınöz, geçen hafta takımının United City ile oynadığı maçta 3’üncü golü attı.

Gol vuruşundan önce kalecinin yerde yattığını ve bu durumu sonradan fark ettiğini dile getiren Altınöz, bu pozisyonun ardından diğer takımlara örnek olmak istediklerini ve yapılan santrada rakibe gol atma izni verdiklerini söyledi. Futbolda başarılı olmak için adil olmak gerektiğini ifade eden Mert Altınöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, fairplay vurgusu yaptı.

FUTBOLDA BAŞARILI OLMANIN YOLU ADİL VE DOĞRU OLMAKTIR

Altınöz, “Geçen hafta Filipinler liginin en güçlü ve en köklü takımlarından biri olan United City ile karşılaştık. 2-0 geriye düştüğümüz maçta 3-2 öne geçtik. Maçın 66. dakikasında kaleciyi yerde yatarken görmeden gol attım. Antrenörlerim ve takım arkadaşlarımla birlikte adil oyun yapmak için Fairplay yapmaya karar verdik. Birçok kişi rakip takımın gol atmasına izin vermememiz gerektiğini söyledi ama bize çocukluğumuzdan futboldan daha önemli şeyler olduğunu öğrettiler. İyi karakter ve her zaman iyi insan olmak futboldan önce gelir. Cebu futbol kulübü olarak diğer takımlara örnek olmak ve Fairplay’in 3 puandan, Fairplay’in şampiyon olmaktan daha önemli olduğunu göstermek istedik. Başkalarına bir şeyler öğretebildiysek ne mutlu bize. Futbolda başarılı olmanın yolu adil ve doğru olmaktır” ifadelerini kullandı.

Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.