DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,730,87
BITCOIN 21046741,87%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Minik Gözler Uzayda!

Minik Gözler Uzayda!

ABONE OL
23 Haziran 2021 14:07
Minik Gözler Uzayda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Defne ilçesinde, anaokulu öğrencileri bir okulda teleskoplar yardımıyla ilk defa ayı izledi. Hatay’ın Defne ilçesinde, anaokulu öğrencileri bir okulda teleskoplar yardımıyla ilk defa ayı izledi.

İlçeye bağlı, Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katkılarıyla lise bahçesinde, anaokulu öğrencileri için “Minik Gözler Uzayda” etkinliği düzenlendi. Gerçekleşen etkinliğe 70 anaokulu öğrencisi, 150 veli ve 60 öğretmen katılım gösterdi. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ın da öğrencilere eşlik ettiği etkinlikte, minik öğrenciler ilk defa yakından ayı inceleme fırsatı buldu.

Ayı incelemenin mutluğunu yaşayan anaokulu öğrencileri çalan şarkılarla da etkinliğin tadını çıkardı. Kenan CENGİZ Hatay’ın Defne ilçesinde, anaokulu öğrencileri bir okulda teleskoplar yardımıyla ilk defa ayı izledi.

İlçeye bağlı, Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katkılarıyla lise bahçesinde, anaokulu öğrencileri için “Minik Gözler Uzayda” etkinliği düzenlendi. Gerçekleşen etkinliğe 70 anaokulu öğrencisi, 150 veli ve 60 öğretmen katılım gösterdi.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ın da öğrencilere eşlik ettiği etkinlikte, minik öğrenciler ilk defa yakından ayı inceleme fırsatı buldu. Ayı incelemenin mutluğunu yaşayan anaokulu öğrencileri çalan şarkılarla da etkinliğin tadını çıkardı. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.