DOLAR 32,5162 -0.08%
EURO 34,9880 0.39%
ALTIN 2.433,490,44
BITCOIN 2074810-4,01%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Minik Hastalarla Bayramı Kutladılar

Minik Hastalarla Bayramı Kutladılar

ABONE OL
29 Ekim 2021 16:06
Minik Hastalarla Bayramı Kutladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliği gerçekleştirildi.
Türk Pediatri Kurumunun da katkılarıyla gerçekleşen kutlama etkinliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı klinik servisinde gerçekleşti.

TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Çocuk kliniğinde yatarak tedavi gören çocuk hastaların, okullarından ve bayram kutlama etkinliğinden uzak kalması nedeniyle gerçekleşen etkinlikte yüzleri güldürdü. Çocuk kliniğinde yatarak tedavi gören ve okullarından uzak kalan minik kahramanların ellerindeki bayrakları coşkuyla sallamaları ve okudukları şarkılarla devam etti.

KUTLAMA PASTA KESİMİYLE SON BULDU

HMKÜ Çocuk Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doçent Dr. Çiğdem El, HMKÜ çocuk kliniği olarak; Öğretim Üyeleri, asistan doktorlar, hemşire ve personelleri yanı sıra intörn ve stajyer doktorlar ile hastanedeki minik kahramanlar için her zaman seferber olmaya devam edeceklerini belirtti. HMKÜ Çocuk kliniği ekibi ve Türk Pediatri Kurumunun katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik pasta kesimi ile sona erdi.
Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.