DOLAR 32,3849 0.16%
EURO 34,9779 -0.28%
ALTIN 2.324,270,22
BITCOIN 22761680,27%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Miss Arsuz Gönüllüleri Temizlik Yaptı

Miss Arsuz Gönüllüleri Temizlik Yaptı

ABONE OL
19 Eylül 2022 12:01
Miss Arsuz Gönüllüleri Temizlik Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha temiz bir Arsuz’ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Mis Arsuz Gönüllüleri, 17 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla gerçekleştirdikleri temizlik hareketinde güçlerini Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ve öğrencilerle birleştirdi.

ÇÖPLERLE ARSUZ YAZDILAR

Miss Arsuz Platformu Başkanı Rahel Butros, daha temiz bir çevre için sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini belirtirken, 17 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliğinde de kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Gökpınar’a ayrıca teşekkür etti.

Arsuz’u ‘Mis’ gibi yapmanın ve doğaya sahip çıkmanın burada yaşayan herkesin görevi olduğunu vurgulayan Butros, ‘Temiz şehir Arsuz’ ve daha yaşanılabilir bir çevre hedefiyle gelecek nesillere güzel bir Arsuz bırakmak istediklerini ve bu farkındalığın gelecek nesillere de aktarılması temennisiyle öğrencileri de etkinliğe dâhil ettiklerini söyledi

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar da, ilçenin doğa harikası olduğunu ve bu güzelliklerin kıymetinin bilinerek geleceğe taşınması gerektiğini belirterek, keyifli vakit geçirdiği öğrencilere temiz çevrenin geleceğimiz ne kadar önemli olduğunu anlattı. Daha sonra topladıkları çöpleri siyah torbalarda biriktirerek sahilden ayrıştıran gönüllüler, öğrenciler ve Kaymakam Gökpınar’ın “Arsuz” yazısı havadan görüntülendi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.