DOLAR 32,3199 0.2%
EURO 35,1291 -0.01%
ALTIN 2.292,740,68
BITCOIN 22941281,95%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Değişti

MKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Değişti

ABONE OL
3 Ocak 2023 11:15
MKÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Değişti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi(HMKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekimlik devir teslim töreni düzenlendi.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törende Başhekim Prof. Dr. Bülent Akçora ve ekibi, görevi Doç. Dr. Onur Koyuncu ve ekibine devretti.

AKÇORA’YA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, hastanenin hem kurumsal hem de bölgesel anlamda üniversitenin marka kimliğini yansıtan önemli bir yer olduğunu belirterek, yeni yönetim süresince bu kimliğin zenginleştirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Şimdiye kadar yapılan hizmetlerin üzerine koyarak, üniversitenin görünür yüzü olan hastaneyi çağın gereklilikleriyle uyumlu bir hale getirmek istediklerini söyleyen Prof. Dr. Veysel Eren, görevi devreden Prof. Dr. Bülent Akçora ve ekibine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Bülent Akçora yönetimine hizmetleri için teşekkür belgesi takdim eden Rektör Eren, yeni Başhekim olarak görevi devralan Doç. Dr. Onur Koyuncu ve ekibine de yeni görevlerinde başarılar diledi. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.