DOLAR 32,3451 0.28%
EURO 35,1368 -0.02%
ALTIN 2.309,121,40
BITCOIN 22832532,18%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müdür Bal; Kurmaylarıyla İstişarede Bulundu

Müdür Bal; Kurmaylarıyla İstişarede Bulundu

ABONE OL
11 Mart 2022 17:51
Müdür Bal; Kurmaylarıyla İstişarede Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, kurmaylarıyla istişare toplantısı düzenledi.

İl Müdürlüğünce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Müdür Bal, göreve geldiği günden bugüne kadarki çalışmalarından dolayı tüm müdürlere teşekkür ederek toplantıya başladı.

Toplantıda; İl Müdürlüğünün genel performansı, GSS iş ve işlemlerinde yapılacak işlemler, tasarruf tedbirleri, kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar, Müdürlüğün diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı değerlendirme yapıldı. 2022 yılının planlamasının yapıldığı toplantıda tüm katılımcılara sorumluluklarının büyük olduğunu hatırlatan Bal, vatandaşın her türlü soru ve sorununa çözüm bulabilmek amacıyla kurum bünyesinde bulunan herkesi her daim hazırlıklı ve bilgili olması gerektiğini kaydetti.

Toplantıya katılan herkese teşekkür eden SGK İl Müdürü Hamit Bal, vatandaşlar için hayati bir kurumda çalıştıklarının bilincinde olduklarını belirterek, bundan sonraki çalışmalarda da aynı sorumluluk bilinciyle hareket edileceğine inandığını kaydetti.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.