DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072690-2,08%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Muhtar Bekmez: “HATSU İle Temiz Suya Kavuşacağız”

Muhtar Bekmez: “HATSU İle Temiz Suya Kavuşacağız”

ABONE OL
16 Ekim 2021 11:36
Muhtar Bekmez: “HATSU İle Temiz Suya Kavuşacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacını karşılama ve temiz su iletimini sağlama adına hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu hatlarını yenileyerek su kayıplarını önleyen ve su iletimini iyileştiren HATSU, Defne ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde içme suyu iletimini daha sağlıklı ve kayıpsız şekilde sağlama adına farklı ebatlarda 1300 metre yeni içme suyu şebeke inşaatı yapıldığını bildirdi.

“Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle yapılan içme suyu hattı çalışmasının tamamlanması ile birlikte abone bağlantılarının yapılacağını aktaran HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 ekskavatör, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını belirtti. 

Çalışmaları yerinde inceleyerek görüşlerini “HATSU Muhtarın Sesi” mikrofonuna dile getiren Karşıyaka Mahalle Muhtarı FereçBekmez, yaşanılan su probleminin çözüme kavuşturulması için HATSU’ya başvurduklarını ve çalışma başlattıklarını ifade ederek, “ içme suyuna kavuşmak için HATSU ekipleri ellerinden geleni yapıyor. İnşallah en kısa sürede bu çalışmalar tamamlanıp suya kavuşacağız” dedi.

Muhtar Bekmez, yapılan çalışmalardan ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.