DOLAR 32,3218 0.21%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.399,88-0,39
BITCOIN 2295477-0,43%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), il genelinde içme suyu temini ve iletimini daha da iyileştirmek için hazırladığı projeleri hayata geçiriyor.

Samandağ ilçesine bağlı Tomruk Suyu Mahallesi Cabbur Sokak’ta içme suyu ihtiyacını daha güçlü, sağlıklı ve sistemli şekilde karşılamak adına iyileştirme çalışmalarına başlayan HATSU Genel Müdürlüğü, çalışma kapsamında 63’lük borularla 450 metre yeni içme suyu şebeke imalatı yapıldığını belirtti.

Hayata geçirilen sayesinde Tomruksuyu sakinlerinin yaşadığı yetersiz içme suyu sorununun çözüme kavuştuğuna vurgu yapan HATSU, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte depodan meskenlere kayıpsız su iletiminin sağlanacağını kaydetti.   

Mahalle sakinleri adına görüşlerini HATSU mikrofonuna dile getiren Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir,  50 yıldır eski şebekeden su içen Cabbur sokak sakinlerinin HATSU sayesinde artık yeni şebekeden su içeceğini ifade ederek, “Çok şükür şebekemiz yenileniyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürümüz Muhammed İkbal Polat’a çok teşekkür ediyoruz. Buradaki çalışan herkesin ellerine, emeğine sağlık. Başarılarının devamını diliyoruz. Tomruksuyu halkı olarak teşekkürü borç biliyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.