DOLAR 32,4777 0.05%
EURO 34,8996 0.26%
ALTIN 2.479,330,71
BITCOIN 1990618-4,22%
Hatay
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mustafa Dilek, Yeni Kitabını Tanıttı

Mustafa Dilek, Yeni Kitabını Tanıttı

ABONE OL
17 Haziran 2022 11:36
Mustafa Dilek, Yeni Kitabını Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın genç ve başarılı muhabirlerinden gazeteci ve araştırmacı-yazar Mustafa Dilek, ikinci kitabı olan “Asar-Erlen Han’ın Yükselişi” kitabını görkemli bir programla tanıttı.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen törene Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, İkinci Başkan Nihat Mazmanoğlu, Saadet Partisi GİK Üyesi ve Beyzade FM&TV sahibi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, SGK İl Müdürü Hamit Bal, Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayrakdar, HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, HASİAD geçmiş dönem başkanı Gökhan Alkan, Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, ATSO Genel Sekreteri Erhan Yağız ve basın mensupları katıldı.

Kitabının tanıtım programına gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten gazeteci Mustafa Dilek; “Kitap aslında bir başkaldırıdır. Türk dünyasının ve Türk mitolojisinin uykuda olduğunu göstermek için kaleme aldığım ikinci eserimdir. Bilindiği üzere Dede Korkut hikayeleri hiçbir zaman Türk mitolojisi ile bir araya gelemedi. Hep ayrı bir şekilde ele alındı. Bu boşluğun doldurulması gerektiğini düşündüm. Üçüncü kitabım da Kasım ayında çıkacak. Bu kitabım da bittiği zaman toplamda 150 karakteri görme imkânınız olacak.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Mustafa Dilek’e plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi. Pasta kesiminin ardından kitabın yazarı Mustafa Dilek katılımcılara kitabını takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.