DOLAR 32,5909 0.34%
EURO 34,8621 0.33%
ALTIN 2.508,290,97
BITCOIN 21061411,43%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

MUTLULUĞA ADIM ATTILAR

ABONE OL
18 Temmuz 2021 14:44
MUTLULUĞA ADIM ATTILAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğur Keçecioğlu ve İdil Göfteci, bir ömür mutluluğa “adım” attılar.

Hatay’da Funda-Erdoğan Keçecioğlu çiftinin yakışıklı oğulları Uğur Keçecioğlu ile Tuba-Mustafa Göfteci çiftinin güzeller güzeli kızları İdil Göfteci, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

Antakya Savon Otel’de gerçekleşen nikah törenine; Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, HASİAD Başkanı Murat Hayzaran, HASİAD Önceki Dönem Başkanı Gökhan Alkan, Antakya Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Görkemli törende genç çiftlerin nikahını Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş kıydı.

Başkan Savaş, gelin İdil’e evlilik cüzdanını verirken, genç çiftin heyecan ve mutlulukları objektiflerden kaçmadı.

BAŞKAN SAVAŞ, GENÇ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

Genç çiftin mutlu anlarının memuru olan Başkan Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, genç çifte mutluluklar diledi. Başkan Savaş yaptığı paylaşımda, “İdil Göfteci ve Uğur Keçecioğlu çiftinin nikahını şahitler ve misafirler huzurunda kıydık. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.