DOLAR 32,5732 0%
EURO 34,9297 0.03%
ALTIN 2.429,530,01
BITCOIN 2161277-0,50%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER

MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER

ABONE OL
7 Temmuz 2021 11:35
MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hataylı polis memuru Hakan İskifoğlu ile Miray Karagöz, bir ömür mutluluğa “evet” dediler.

Hatay’da Ayşe-Mehmet İskifoğlu’nun oğulları Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro Amiri Hakan ile Servet-Nurettin Karagöz’ün kızları Miray, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı

Antakya Orontes Düğün Salonu’nda çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle genç çiftlerin nikahı kıyıldı. Nikah memuru, gelin Miray’a evlilik cüzdanını verirken, genç çiftin heyecan ve mutlulukları objektiflerden kaçmadı.

MESAİ ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAK

Nikah sonrası gerçekleşen düğün törenine ise Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Gürbüzer Özdemir, Güvenlik Şube Müdürü Bekir Yıldırım, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ömer Avcı, Antakya İlçe Emniyet Müdürü Ümit Erdemit, damadın mesai arkadaşları, İskifoğlu ve Karagöz ailelerinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende ilk dansın ardından düğün pastasını kesen genç çift, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.