DOLAR 32,5418 -0.01%
EURO 34,9249 0.15%
ALTIN 2.429,990,30
BITCOIN 2051561-4,46%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Nefesleri Kesen Final

Nefesleri Kesen Final

ABONE OL
27 Aralık 2021 13:16
Nefesleri Kesen Final
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Liselerarası Voleybol Şampiyonası, Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı ile Özel Hatay Bir Fen Koleji arasında oynanan final maçıyla son buldu. Bin bir emekle kolej takımlarına karşı mücadele eden Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, finalde Bir Fen Koleji’ne kaybederek şampiyonayı 2. tamamladı. Şampiyon olan Özel Hatay Bir Fen Koleji ile 2. olan Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, iller arası voleybol turnuvasında Hatay’ı temsil etmeye hak kazandılar.

ALKIŞLAR ARSUZ’UN SULTANLARI’NA

İl genelinde gerçekleşen voleybol turnuvasında, kolejlere kafa tutarak finale kadar gelen Arsuz’un Sultanları, büyük beğeni topladı. Bölge maçlarında İskenderun, Arsuz, Payas ve Belen’deki rakiplerini yenerek Hatay finallerine hak kazanan Arsuz’un Sultanları, yarı finalde de Defne Anadolu Lisesi’ni yenerek finale kaldılar. Finalde ise güçlü rakibi Özel Hatay Bir Fen Koleji’ne kaybeden Arsuz’un Sultanları, kolej takımlarına oranla zor şartlar altında katıldığı şampiyonayı 2. tamamlayarak, kentte gurur yaşattı. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.