DOLAR 32,2735 -0.21%
EURO 34,7937 -0.1%
ALTIN 2.407,390,59
BITCOIN %
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nüfusu Artan Arsuz’a Yeni Hatlar Eklenecek

Nüfusu Artan Arsuz’a Yeni Hatlar Eklenecek

ABONE OL
27 Ocak 2024 11:55
Nüfusu Artan Arsuz’a Yeni Hatlar Eklenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısı Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 22 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında Antakya’da yapımına başlanılan yerinde kentsel dönüşüm projesinin imalat alanlarında vatandaşın güvenliğinin sağlanması, iş sağlığı güvenini arttırmak ve kazı metotlarının uygulanabilmesi amacıyla gündüz Caddesi, Adnan Menderes ve Cumhuriyet Caddesi’nin trafiğe kapatılması kararı alındı.

Depremden sonra yaşanan nüfus hareketliliği nedeniyle Antakya-Arsuz arasındaki toplu taşıma hizmetinin yılın her gününde sürekli ve transit olarak sağlanması gerektiği için, bu hatta yeni güzergah açılması ve açılan hatta çalışacak ticari plakalar ile ilgili 2886 sayılı devlet ihale kanuna göre ihale edilmesine karar verildi

Ayrıca, Reyhanlı İlçesi Şehit Yusuf Süral Caddesi ile Oğulcan Tuna Caddesi kesişiminde, trafik akışını düzenlemek ve olası trafik kazalarını en aza indirmek adına trafik düzenlemesi ve geometrik düzenleme yapılması kararlaştırıldı.

Toplu taşıma, ticari taksi ve okul servis araçları için, 2024 yılında kullanılmak üzere ücret tarifesinde artış yapılarak güncelleme yapılmasına da karar verildi. Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.