DOLAR 32,5484 0.15%
EURO 35,0136 -0.09%
ALTIN 2.437,740,10
BITCOIN 21032610,45%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Oğlunu Kurtarmak İçin Denize Atlayan Baba Vefat Etti!

Oğlunu Kurtarmak İçin Denize Atlayan Baba Vefat Etti!

ABONE OL
12 Ağustos 2022 13:40
Oğlunu Kurtarmak İçin Denize Atlayan Baba Vefat Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz İskenderun Karayolu üzerindeki T dalgakıran iskele çevresinde piknik yapan Kaynak ailesinin 13 yaşındaki oğlu Necdet Kaynak uç kısımda oynarken denize düştü. Oğlunu gören baba Abdulkadir Kaynak ise arkasından kendini suya bıraktı. Denizin dalgalı olması nedeniyle ne kendini, ne de oğlunu kurtaramayan baba ile çocuğunu çevredeki vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkarıldı.

ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Her ikisinin de nefes alma zorluğu çekmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahale sonrasında, kısa sürede Baba Abdulkadir Kaynak Özel Gelişim Hastanesi’ne, 13 yaşında oğlu Necdet Kaynak ise Samandağ Deniz Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına alındı.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen baba Abdulkadir Kaynak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 13 yaşındaki Necdet Kaynak’in ise durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Oğlunu kurtarmak isterken hayatını kaybeden fedakar baba Abdulkadir Kaynak’ın cenazesi bugün memleketi Kırıkhan’da defnedileceği bildirildi.   Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.