DOLAR 32,3786 0.16%
EURO 34,9653 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğrenciler Öncü Çözüm Merkezinde

Öğrenciler Öncü Çözüm Merkezinde

ABONE OL
1 Haziran 2022 15:59
Öğrenciler Öncü Çözüm Merkezinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 farklı ülkenin üniversite öğrencileri ile Hatay Mustafa Kemal üniversitesi öğrencilerinin Erasmus projelerinin 5 gün etkinlikleri Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlendi. 

7 farklı ülke öğrencileri, Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde, engelli bireylerin toplumsal entegrasyonu, bir gençlik farkındalığı hareketi gibi etkinlikleri gerçekleştirerek önemli bir başarı gerçekleştirildi. 

Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan öğretmen, terapist, uzmanlar ve yardımcı tüm personel, Erasmus projeleri kapsamında 7 farklı ülkeden gelen öğrencilere ev sahipliği yaparak önemli bir görevi başarıyla bitirmenin gururunu yaşadı. 

Proje yöneticisi Mustafa Baş, yaptığı açıklamada “Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonu, bir gençlik farkındalığı hareketi projesinin 5 gün etkinlikleri 7 farklı ülke öğrencisi tarafından Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleşti. 

Ülkemizde ve diğer ülkelerde uygulamalar üzerine konuşuldu. Bizleri ağırlayan müdüre hanım Cemile Şahutoğlu’na teşekkür ederiz.” dedi. 

Öncü Çözüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cemile Şahutoğlu da yaptığı açıklamada “Böyle bir projeyi Hatay’da gerçekleşti

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.