DOLAR 32,6619 0.46%
EURO 34,8573 0.07%
ALTIN 2.502,100,73
BITCOIN 20272680,55%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Öğrencilerden Muhteşem Sergi

Öğrencilerden Muhteşem Sergi

ABONE OL
3 Haziran 2022 11:52
Öğrencilerden Muhteşem Sergi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne ilçesi Sümerler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi beğeni topladı. Öğrenciler tarafından özenle oluşturulan eserlerin sergilendiği etkinlik yoğun katılımla gerçekleştirildi.

SERGİYE YOĞUN KATILIM

Serginin açılış törenine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zülale Yılmaz, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir Kocaoğlan, Mahmut Sabah, Yunus Emre ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Okul Müdürleri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

SERGİ, İZLEYENLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Yapılan açılışta, okulların sadece akademik eğitimler veren kurumlar olmadığı, aynı zamanda sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler yapan kurumlar olduğu mesajı da verilmeye çalışıldı. Sümerler Ortaokulu Görsel Sanatları ve Teknoloji Tasarım Öğretmenlerinin ortak düzenlediği sergi, büyük ilgi gördü. Öğrencilerin yıl içerisinde hazırladıkları sergi, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Sümerler Ortaokulu 5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencileri, dönem boyunca, Resim ve Teknoloji Tasarım Dersleri bünyesinde, doğadan edindikleri izlenimleri kendi duygu ve düşüncelerini katarak değerlendirdikleri eserlerini sergilerken, bu konuda konuşan Sümerler Ortaokulu Müdürü Ercan Yücel, bu tür etkinliklerin öğrencileri motive ettiğini ifade etti, bu sergide emek gösteren Görsel Sanatlar Öğretmeni Figen Aksaç, Mahmut Şaker, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Dilek Arslan, Güler Horoz Gümüş ve Fatma Erturk’e teşekkür etti.

İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.