DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN 22971372,41%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı

Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı

ABONE OL
6 Aralık 2021 10:54
Öğrencilere Giyim ve Kırtasiye Yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve beraberinde bulunan dernek yöneticileri Samandağ ilçesinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na giyim ve kırtasiye desteğinde bulundu.

Eğitim için hayırsever iş insanlarından topladıkları yardımlarla çocukları sevindirmeye devam eden Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, eğitim ve öğretim gören çocuklar için topladıkları yardımı Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç nezdinde okul idaresine teslim ettiler.

ÖĞÜT: HAYIRSEVERLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yapılan giyim ve kırtasiye yardımı sonrasında destekte bulunan hayırseverlere teşekkür eden Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, “Bizleri makamında ağırlayan, okul ziyaretinde yalnız bırakmayıp bize rehberlik eden Samandağ ilçe Milli Eğitim Müdürü Menderes Tunç başta olmak üzere, tüm hayırseverlerimize derneğimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.