DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9578 -0.35%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 2264089-0,44%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEMİŞTİK!”

“ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEMİŞTİK!”

ABONE OL
14 Eylül 2021 10:40
“ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEMİŞTİK!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeni ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Merkez ilçe Antakya’da, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması nedeni ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun yanı sıra Antakya Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, konuşmasında uzun aradan sonra öğrencilerle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yüz yüze eğitim dahilinde alınan tüm tedbirlere uyulması gerektiğinin altını çizen Çerko, yüz yüze eğitimin çocuklarla kurulan göz teması ile önemli ve vazgeçilmez olduğunu belirtti.

Hatay olarak 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazır olduklarını ifade eden Çerko, şöyle konuştu: “2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitime hazırlık aşamasında tüm öğretmenlerimize, okullarımızda alınacak tedbirler konusunda bilgilendirme semineri verilmiştir. Ayrıca okullarımızda ihtiyaç halinde kullanılmak üzere maske ve el dezenfektanları temin edilmiştir. Öğrencilerimiz, veli ve tüm paydaşlarımızın bilgilenmesi amacıyla uyarıcı ve hatırlatıcı afişler okul binalarına yerleştiriliştir. Alınacak tedbirler ve uyulması gereken kurallar, eğitim ve öğretim yılı öncesinde bakanlığımız, sosyal medya, basın kuruluşları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bu ve benzeri çalışmalarla ilimizde tüm kademedeki okullarımız sağlık bakanlığımız ve milli eğitim bakanlığımızın işbirliğiyle hazırladığı kılavuz çerçevesinde tüm tedbirler alınarak yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilmiştir. Eğitim öğretim faaliyetlerinin bu süreçten sonra da sağlıklı ve güvenli şekilde yürütülebilmesi için hepimizin sorumlulukları vardır. Sağlık bakanlığımızın ön gördüğü söz konusu tedbirlere taviz vermeden uyulması, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimine kesintisiz ve en verimli şekilde, sağlıkla devam edebilmesi anlamına gelmektedir. Bizler eğitim çalışanları olarak, görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle her koşulda öğrencilerimizi aydınlık geleceklerine hazırlamak konusunda azimli ve kararlıyız.”

Çerko, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Çelenk sunma töreni, toplu fotoğraf çekimiyle beraber son buldu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.