DOLAR 32,5907 0.34%
EURO 34,8572 0.32%
ALTIN 2.503,390,78
BITCOIN 20990031,22%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Öğrencilerin Mezuniyet Coşkusu

Öğrencilerin Mezuniyet Coşkusu

ABONE OL
16 Haziran 2022 14:33
Öğrencilerin Mezuniyet Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesinde Mezuniyet töreni heyecanı yaşandı.

Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

GÜLİSTAN: YOLUNUZ DA, BAHTINIZ DA AÇIK OLSUN

Törende konuşma yapan Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ” Ben bu gençlerimizi hayata hazırlayan başta Okul Müdürü Cemal Gülistan olmak üzere, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sevgili Gençler, sizleri bundan sonraki hayatınızda akademik başarılarınızın yanında toplumda saygın bir yer edinmiş iyi insanlar olarak görmek bizleri mutlu edecektir. Toplumumuzun zeki insanlara değil, iyi insanlara ihtiyacı var. İleriki hayatınızda hangi işi yaparsanız yapın ama en iyisini yapın. Sizlere sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu uzun bir hayat diliyorum. Yolunuz da, bahtınız da açık olsun.” dedi. 

Daha sonra Müdür Gülistan ve okul idarecileri tarafından aralarında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ın da kızının olduğu tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler tarafından kepler havaya fırlatıldı. 

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.