DOLAR 32,5097 0.18%
EURO 34,8857 0.43%
ALTIN 2.485,330,95
BITCOIN 1987736-4,30%
Hatay
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

ABONE OL
25 Kasım 2021 13:18
Öğretmenler Doyasıya Eğlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği’nce eğlenceli yemek düzenlendi. Gecede öğretmenler unutulmaz bir gece yaşadı.

Harbiye Boğaziçi Otelde Restaurantta gerçekleşen ve ilgi gören yemeğe Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Hatay İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Büyüktelli, CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ve Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

DOĞAN: ÖĞRETMENLİK DÜNYANIN ENG ÜZEL MESLEKLERİNDEN BİRİ

Gecede konuşma yapan Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Psikolog Doğan Kuş “Öğretmenlik mesleği sabır, emek ve hoşgörü isteyen, bedelli hiçbir maddi karşılıklı ölçülmeyecek kadar değerli, saygın, gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerinden biri olduğunu söyledi.

Geleceklerimizin teminatı çocuklarımızı yararına hazırlayan ve onların yetişmesinde fedakârca çalışan öğretmenlerimiz her türlü kadire fazlasıyla layık olduklarını ifade eden Kuş, “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e baş öğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde kutsal görevlerini aşkla, şevkle icra eden tüm Öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

TETİKOĞLU; SİZLER BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUM

Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu’da yaptığı kısa konuşmada, “24 Kasım Öğretmenleri gününde, Öğretmenlerle beraber olmaktan mutluluk yaşıyorum. Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü canı gönülden kutluyorum” dedi.

ÖĞRETMENLER STRES ATTI

Konuşmaların ardından Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları yöneticileri ve Öğretmenleri müzik eşliğinde kendilerini piste atayarak gönüllerince eğlenerek öğretmenler günü doyasıya kutladılar. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.