DOLAR 32,3741 0.16%
EURO 34,9872 -0.27%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğretmenler Toplumun Her Kesiminin Rehberidir

Öğretmenler Toplumun Her Kesiminin Rehberidir

ABONE OL
24 Kasım 2022 08:27
Öğretmenler Toplumun Her Kesiminin Rehberidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu, tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Mazmanoğlu, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz, bilgi ile öğrenci arasındaki en güzel elçi ve bilginin ete, kemiğe bürünmüş halidir” dedi.
Mazmanoğlu; “Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.” dedi. Öğretmenliğin gücünü sevgiden alan kutsal bir meslek olduğunu kaydeden Mazmanoğlu, “Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. Öğretmen, sadece sınıftaki öğrencisinin değil, toplumun her kesiminin rehberidir. Başta Baş Öğretmenimiz ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarım.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.