DOLAR 32,5837 0.29%
EURO 35,0582 0.23%
ALTIN 2.456,250,84
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OHSAD Toplantısı Hatay’da Gerçekleştirildi

OHSAD Toplantısı Hatay’da Gerçekleştirildi

ABONE OL
28 Kasım 2022 11:30
OHSAD Toplantısı Hatay’da Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Bölge toplantısı Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği’nin ev sahipliğinde Antakya’da yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcıları Ertuğrul Eğin, Mehmet Gündüz, İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, SGK İl Müdürü Hamit Bal, Özel Hastaneler Platformu Derneği Başkanı Mehmet Altuğ, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Reşat Bahat, Hatay Özel Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Fazıl Altınay, doktorlar, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay Mersin ve Osmaniye’den özel hastanelerin temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Hatay Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Fazıl Altınay yaptı. Altınay, özel sağlık kuruluşlarının sorunlarının masaya yatırıldığı bölge toplantısına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Altınay’ın ardından kürsüye çıkan, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği Başkanı Reşat Bahat, Özel sağlık kuruluşlarının sorunlarının çözümlerinin yine kendi ceplerinde durduğunu söyledi.

Türkiye’de 600’e yakın özel hastane bulunduğunu belirten Bahat, “Bunların yüzde 50’si, yüz yatağın -ve 5 bin metrekarenin altında ve 30 yaşından daha yaşlı. Açacak poliklinikleri yok, ya da hastanelerini genişletebilecek bir güçleri de yok. Ama büyümenin de anahtarlarını bulmamız lazım.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.