DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0226 -0.2%
ALTIN 2.324,670,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okul Müdürlerine ÖDS Tanıtımı Yapıldı

Okul Müdürlerine ÖDS Tanıtımı Yapıldı

ABONE OL
5 Kasım 2022 10:36
Okul Müdürlerine ÖDS Tanıtımı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne’de bulunan Resmi/Özel Eğitim Kurumu Müdürlerinin katılımı ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında tanıtım toplantısı yapıldı

Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu toplantı salonunda Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında yapılan tanıtım toplantısına Şube Müdürü Mahmut Doğan, İl Milli Eğitim Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Yakup Sarıdaş ve Okul / Kurum Müdürleri katıldı.

İMKÂNLARI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANIYORUZ

Toplantının açılış konuşmasında Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, “Devletimizin bize sunduğu imkanları en verimli şekilde kullanarak öğrencilerimizin iyi bir eğitim almasını sağlamalıyız. Bugün böyle bir çalışmanın tanıtımı için bu toplantıyı düzenledik. Bu toplantının sonunda mutlaka kazanımla buradan ayrılacağımızı düşünüyorum. Bilgilendirme amaçlı yapılan bu toplantıya katılımından ve bilgilendirmelerinden dolayı İl Milli Eğitim Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Yakup Sarıdaş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasından sonra Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü Yakup Sarıdaş tarafından sunum gerçekleştirilerek bilgilendirme yapıldı.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.