DOLAR 32,5872 0.04%
EURO 34,9235 0.06%
ALTIN 2.434,480,19
BITCOIN 2169646-0,07%
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Ömer ve Buse Dünya Evine Girdi

Ömer ve Buse Dünya Evine Girdi

ABONE OL
31 Ağustos 2022 15:50
Ömer ve Buse Dünya Evine Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın tanınan Hatunoğlu ile Bozkır ailelerinin çocukları Ömer ve Buse dünya evine girdi.

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Karaağaç mahallesinde bulunan kır bahçesinde İş İnsanı Hikmet Hatunoğlu’nun yakışıklı oğlu Ömer ile Rıfat Bozkır’ın güzel kızı Buse’nin görkemli düğün töreni gerçekleştirildi.

GENÇ ÇİFTİN NİKÂHINI BAŞKAN SAVAŞ KIYDI

Yoğun katılımla gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikâhını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kıydı.

Rüyalar gibi geçen düğün törenine CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur İle Serkan Topal, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, CHP Genel Başkan Danışmanı Barış Bozkurt, Ak Parti Hatay Eski İl Başkanı Av. Ahmet Atıç, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, İş İnsanları, Bozkır ve Hatunoğlu Aileleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. 

Hatay Asi Gazetesi olarak Hatunoğlu ve Bozkır aileleri başta olmak üzere genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.  Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.