DOLAR 32,5772 0.08%
EURO 35,0051 0.38%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN 2088572-3,80%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Onkoloji Konsey Toplantısı” yapıldı

“Onkoloji Konsey Toplantısı” yapıldı

ABONE OL
29 Ekim 2021 13:19
“Onkoloji Konsey Toplantısı” yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimlik toplantı salonunda, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden çeşitli branşlardan hekimler ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden çeşitli branşlardan hekimlerin ortak katılımıyla “Onkoloji Konsey Toplantısı” gerçekleştirildi.

Başkanlığını Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Dilşah Mızrak Kaya’nın gerçekleştirdiği konsey toplantısına, Ortopedi Uzmanı Başhekim Prof. Dr. Yunus Doğramacı, Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Duman, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. İsa Dede, Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Dr. Mehmet Sait Bakır, Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Habip Sarı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Aykut Bahçecİ, Ortopedi Uzmanı Dr. Sevinç Ödül Oruç, Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Serdar Gümüş, Radyoloji Uzmanı Dr. Eda Akbelen, Patoloji Uzmanı Dr. Duygu Ünal Kocabay ve Patoloji Uzmanı Dr. Ahmet Boz katıldı.

Konsey toplantısı boyunca, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki onkoloji vaka sunumları yapılarak birlikte değerlendirilmelerde bulunuldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.