DOLAR 32,5906 0.35%
EURO 34,8298 0.26%
ALTIN 2.496,390,49
BITCOIN 21047925,30%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Orhanlı Muhtarı Günbatmaz’dan Teşekkür

Orhanlı Muhtarı Günbatmaz’dan Teşekkür

ABONE OL
15 Temmuz 2022 11:17
Orhanlı Muhtarı Günbatmaz’dan Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), il genelinde içme suyu temini ve iletimini iyileştirmek için hazırladığı projeleri Defne ilçesinde de hayata geçiriyor.
Defne ilçesine bağlı Orhanlı Mahallesi Topardıç mevkisinde su iletiminde yetersiz kalan içme suyu şebekesini iyileştirmek amacıyla çalışmalar gerçekleştiren HATSU Genel Müdürlüğü, Karaçay Barajı’ndan gelen içme suyu hattı ile içme suyu deposu arasına 1700 metre içme suyu hattı inşa çalışması yapıldığını belirtti.

Hayata geçirilen projeler sayesinde il genelinde işlevini yitirmiş, su kayıpları olan ve gayri sıhhi borularda yenileme çalışması gerçekleştirildiğinin altını çizen HATSU, söz konusu çalışmada 1 kamyon, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını kaydetti.
Mahalle sakinleri adına düşüncelerini HATSU mikrofonuna dile getiren Orhanlı Mahalle Muhtarı Cemil Günbatmaz şu ifadelere yer verdi: “daha önceden su sıkıntısı yaşıyorduk. Dilekçe ile HATSU’ya başvuruda bulunduk. Sağ olsun HATSU tarafından 1700 metre su şebekesi çekiliyor şu anda. Su sıkıntısı yaşıyorduk bundan sonra inşallah sıkıntı yaşamayacağız. Büyükşehir Belediye başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU ekiplerine teşekkür ediyoruz.”

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.