DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0789 -0.03%
ALTIN 2.325,150,26
BITCOIN 2280263-0,52%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ortaylı’da Eğitimde Modernleşme Konferansı

Ortaylı’da Eğitimde Modernleşme Konferansı

ABONE OL
23 Mart 2022 14:00
Ortaylı’da Eğitimde Modernleşme Konferansı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın “Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne Eğitimde Modernleşme” konulu konferansını dinledi.

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın İskenderun Teknik Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlediği “Osmanlı’dan Türkiye Cumhuriyeti’ne Eğitimde Modernleşme” konulu konferansını dinleyen Vali Doğan; “Ülkemizin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan, imzasını attığı çok kıymetli eserlerle Türk ve dünya tarihine adını yazdıran ünlü tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı hocamızı, binlerce yıllık geçmişi ile dünyanın ilk yerleşim birimlerinden biri olan gerek tarihiyle, gerekse kültürüyle zengin bir geçmişe sahip, farklı din ve inançlardan insanların hoşgörü ve kardeşlik duygularıyla bir arada yaşadığı kadim şehir Hatay’ımızda görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. .

Düzenlenen konferansa Vali Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve davetliler katıldı

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.