DOLAR 32,6088 0.12%
EURO 35,0328 0.44%
ALTIN 2.424,700,08
BITCOIN 2094701-3,44%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
OTOGAR GÜVENLİĞİ EMİN ELLERDE!

OTOGAR GÜVENLİĞİ EMİN ELLERDE!

ABONE OL
26 Mayıs 2021 13:41
OTOGAR GÜVENLİĞİ EMİN ELLERDE!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan şehirlerarası otobüs terminalinde önceki gün gece saatlerinde şüpheli paket paniği yaşandı. Nitekim paketi ilk gördükleri andan itibaren soğukkanlılıklarını koruyarak, vatandaş ve çalışanları otogardan uzaklaştıran otogar güvenliği, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli paket üzerinde çalışma başlattı.

İLK İHBARDA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ!

Antakya Şehirlerarası Otobüs Terminali peron bölümünde şüpheli paket gören güvenlik personelleri Recep Karabulut, Erhan Kuzu ve Yusuf Zurri ilk olarak alanda bulunan herkesi uzaklaştırdı. Daha sonra durumu HBB Antakya Otogarı Güvenlik Müdürü Mustafa Bayrakdar ve HBB Antakya Otogarı Güvenlik Amiri Hamit Kılınç’a bildiren güvenlikler ardından da polisi aradılar. Polis gelene kadar da otogarı boşaltan güvenlik görevlileri, güvenlik müdürü ve amiriyle beraber kimsenin içeri geçmemesini sağladılar.

ŞÜPHELİ PAKET FÜNYE İLE PATLATILDI

Otogara kısa süre içerisinde gelen Bomba İmha Ekipleri, paketin şüpheli görülmesinden dolayı, fünye ile patlatma gerçekleştirdi. Kontrollü patlatmanın ardından korkulan olmazken, paketin içerisinden kıyafet ve giysi malzemesi çıktı.

ALKIŞI HAK ETTİLER!

Yaşanan şüpheli paket paniğini soğukkanlılıkla çözen ve Antakya Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin emin ellerde olduğunu gösteren otogar güvenlik ekiplerinin, hassas davranışı takdirle karşılandı. Polis ekiplerinin ise durumu basite almayarak, anında ihbar vermeleri ve geniş güvenlik önlemi almalarından dolayı otogar güvenliğini tebrik ettikleri öğrenildi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.