DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2103123-0,20%
Hatay
10°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ÖZAKDER’den Yoğun Katılımlı Dev Eğitim Zirvesi

ÖZAKDER’den Yoğun Katılımlı Dev Eğitim Zirvesi

ABONE OL
18 Mayıs 2022 16:15
ÖZAKDER’den Yoğun Katılımlı Dev Eğitim Zirvesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAKDER)’in 1. Okul Öncesi Eğitim Zirvesi Yoğun İlgi Gördü. Binlerce eğitimci ve vatandaşın geldiği dev zirve katılımcılardan tam not aldı.

1200 EĞİTİMCİNİN KATILIMIYLA HATAY’DA DEV EĞİTİM ZİRVESİ

ÖZAKDER Hatay 1. Okul Öncesi Eğitim zirvesi Antakya Expo alanında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği’nin Kurucu üye olarak yer aldığı zirveye Tüm Okul Öncesi Eğitim Kurumları ve Çocuk Kulüpleri Dernekleri Federasyonu yönetimi ve Antalya, Mardin, Kocaeli, Adana illerinden gelen misafirler büyük ilgiyle katılım sağladılar.

ERDEM: HATAY’A BÖYLE BİR ZİRVE KAZANDIRMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Dernek kurulduğu günden bu yana yoğun çaba sarf eden ÖZAKDER Başkanı Levent ERDEM, Hatay’a böyle bir zirve kazandırmanın gururunu yaşadığını dile getirdi. Bu zirve için uzun çalışmalar sonucu yönetim kurulu üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesiyle Hatay’a davet edilen Okul Öncesi alanının tanınmış isimleri Prof. Dr. Belma TUĞRUL, Eğitimci Yazar Ayhan KORKMAZ, müzik Eğitimcisi Gönül YEPREM ve Uzman Çocuk Dr. Nursel TEKİN Misafir konuşmacılar olarak bilgilerini zirveye katılım sağlayan yaklaşık 1200 eğitimciye aktardılar. Ayrıca zirvede protokol üyelerine, Konuşmacılara ve destek veren firmalara plaket takdimi de yapıldı.

ERDEM: DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

ÖZAKDER Başkanı Levent ERDEM, zirve ile ilgili yaptığı değerlendirmede: “Şu ana kadar verdiğimiz eğitimlerle okul öncesinin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık kurumların sosyal hayatlarına katkı sunduk yaptığımız çalışmalarla her geçen gün daha da büyüdük. Yapılan bunca çalışmayı taçlandırmamız gerektiğini düşünerek Hatay’a ilk defa böyle bir zirve kazandırmak istedik ve yaptık. Büyük beğeni toplayan bu zirveyi geleneksel hale getirerek Türkiye geneline yayma hedefini misyon edindik. Bu zirvenin düzenlenmesinde emeği geçen ve bizlere destek olan başta HBB Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere katılım sağlayan ve destek veren Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hikmet ÇİNÇİN’e Hatay İl Milli Eğitim Müdür Yard. Sayın Mustafa ÖZTÜRK’e, değerli ilçe milli eğitim müdürlerimize, katılım sağlayan dernek yönetimine ve tüm eğitime gönül veren misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Enay UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.