DOLAR 32,4558 0.3%
EURO 35,3771 0.22%
ALTIN 2.323,980,22
BITCOIN 22991562,70%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özhan Güzel ‘Gidiyorum’ şarkısı ile müzik piyasasında

Özhan Güzel ‘Gidiyorum’ şarkısı ile müzik piyasasında

ABONE OL
18 Şubat 2022 12:20
Özhan Güzel ‘Gidiyorum’ şarkısı ile müzik piyasasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müzisyen bir ailenin çocuğu olan Özhan Güzel, kendisine ait bestesi “Gidiyorum” isimli şarkısının klibi ile Türkiye müzik piyasasında damga vurmaya hazırlanıyor.

Başarılı ses sanatçısı Özhan Güzel, uzun yıllardır Hatay’da Antakya da ve diğer ilçelerde katıldığı festivallerde, organizasyonlarda müzik yaparak sahne aldı.

“Belki de” isimli şarkısı ile müzik piyasasında ses getiren Özhan Güzel, şimdi de ‘Gidiyorum’ isimi şarkısı ile müzik piyasasına hareket getirmek istiyor.

Yaşamı boyunca müzikle iç içe olduğunu ve küçük yaştan itibaren şarkı söylemeyi çok sevdiğini ifade eden Özhan Güzel, yeni bestesi ‘Gidiyorum için yine iddialı bir şarkı olduğunun altını çizdi.

Yeni bestesi ‘Gidiyorum’ isimli şarkısının ilk bestesi gibi çok tutulacağına inandığını belirten Güzel, “Sadece Hataylıların değil tüm dinleyenlerin bu şarkıya büyük ilgi göstereceğine inanıyorum. Bestesi bana ait olan ‘Gidiyorum’ isimli şarkı duygu yüklü, büyük anlam içeren bir şarkı. Hem müziği hem sözleri Türk müzik piyasasına damga vuracaktır. Son yılların en hüzün veren şarkısı olacağına inanıyorum. İlk desteği de Hatay’dan hemşerilerimden bekliyorum” diye konuştu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı ses sanatçısı konuşmasını şöyle sürdürdü:“Bildiğiniz gibi daha önce ‘belki de’ adlı şarkım ile sizin karşınızdaydım. Şimdi yeni bir şarkı ve klibi de sizlerle paylaşmak istedim. Söz müziği bana ait olan şarkım da desteklerini benden esirgemeyen Türkiye’nin birçok müzik platformunda imzası olan büyük müzisyen hocaların hocası Arıkan Sırakaya ve stüdyo Arı ekibine, Mix Mastring ile şarkıma hayat verdikleri için teşekkür ediyorum.

Yine teşekkürüm; birçok tanınmış ünlü müzisyen ile gerek Türkiye gerek Avrupa’da kemanı ile eşlik eden Keman Virtözü değerli sanatçı dostum Semih Çelikel üstada duyguları ile şarkıma dokunup beni onure ettiği için yürekten teşekkür ederim. Ayrıca başta ailem, eşim, kızım ve yanımda yer alan desteklerini esirgemeyen müzisyen arkadaşlarıma, davul da canım abim Özcan Güzel’e, düzenleme ve kayıtta Cihan Yılmaz’a, elektrogitarda Martin Büyükaşık’a teşekkür ediyorum.

Klip çekimi ve montajda emek veren Cihan Kar abime yer tahsisi sağladığı için Affan Otele klip çekimi sırasında desteğini esirgemeyen yanımda olan müzisyen dostum Umut Harbeli kardeşime Klibin net dmuzik ve birçok müzik platformunda yayın süreci için emek veren Murat Kına’ya, Kinay production ve bu pandemi sürecinde bana inanıp manevi destek veren yanımda olan tüm eş dost akraba ve sayamadığım birçok güzel yürekli arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim.

PROJELERİM DEVAM EDECEK

Bundan sonrada çalışmalarım şarkılarım devam edecek. Daha büyük projelerde platformlarda olmak için Hataylıların desteklerini ve paylaşımlarını bekliyorum. Bundan sonra da konserlerde ve güzel sahnelerde görüşmek ümidiyle.”

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.