DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN 22971372,41%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Papaconstantinou Hatay’da

Papaconstantinou Hatay’da

ABONE OL
30 Haziran 2022 14:56
Papaconstantinou Hatay’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Sivil Koruma ve İnsani Yardım Genel Müdürlüğü (DG ECHO) Avrupa-Doğu Ortaklığı ve Orta Doğu Direktörü Andreas Papaconstantinou ve beraberindeki heyeti Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, Direktör Papaconstantinou’yu binlerce yıllık geçmişi ile 13 medeniyet ve 3 semavi dine ev sahipliği yapan ve dünyanın en büyük mozaik müzesine sahip olan kadim şehir Hatayda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PAPACONSTANTİNO: CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISININ ÖNEMİNİN FARKINDAYIZ

Direktör Papaconstantinou ise “Suriyeli Mülteciler konusunda en büyük rolü Türkiye üstlendi. Bu konuda gösterdiği çabalardan dolayı Türkiye’ye ayrıca minnettarız. Bizlerde, Suriye’de zor şartlar altında yaşamakta olan insanlara yapılan insani yardımlar açısından Cilvegözü Sınır Kapısının öneminin farkındayız ve açık tutulması konusunda çaba sarf ediyoruz.” ifadelerinde bulunarak misafirperverliğinden ve nazik kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.