DOLAR 32,5936 0.11%
EURO 35,0091 0.47%
ALTIN 2.428,580,24
BITCOIN 2101459-3,40%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Paraşütte Dövme Yaptırdı

Paraşütte Dövme Yaptırdı

ABONE OL
8 Aralık 2021 11:28
Paraşütte Dövme Yaptırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın İskenderun ilçesinde paraşüt pilotu, Amanos Dağları’ndan paraşütle atlayarak havada kaldığı sürede ayak bileğine dövme yaptırdı.

Paraşüt pilotu İlker Özgüven, sol ayak bileğine kartal kanadı dövmesini, havada yaptırmak istedi. Bir dövmeciyle anlaşan Özgüven, karada bileğine kartal kanadını çizdirdi. Özgüven, 1270 rakımlı Amanos Dağları’ndan paraşütle atlayarak dövmeyi havada 20 dakikada makineyle işletti.

İlker Özgüven, AA muhabirine, uçmakla ilgili vücudunda anı bırakmak istediğini söyledi.

Paraşüt pilotları olarak gökyüzünde kuşlar gibi özgürce uçtuklarını dile getiren Özgüven, dövme figürleri ararken internetten kartal kanadı sembolünü bulduğunu belirtti.

Daha sonra bunu ayak bileğine yaptırmak üzere bir dövmeciyle paraşüt uçuşu ayarladıklarını anlatan Özgüven, “Daha önce birkaç defa bununla alakalı denemeler yapılmış ama profesyonel anlamda makineyle yapılmamış. Burada gerçek dövme makinesiyle havada dövmeyi tamamlayıp iniş yaptık” ifadelerini kullandı.

Dövme sanatçısı Ufuk Kozan da 10 yıldır dövme sanatıyla ilgilendiğini söyledi.

Havada ilk kez dövme yaptığını belirten Kozan, “Çok zor oldu ama bir o kadar da zevkli ve hiç unutamayacağım bir çalışmaydı.” dedi. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.