DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2078829-1,58%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
PARLAR: HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

PARLAR: HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

ABONE OL
4 Kasım 2021 11:38
PARLAR: HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, Kuzeytepe Mahalle Muhtarı Cemil Uçar’ı ziyaret etti.

Kuzeytepe Mahalle Muhtarı Cemil Uçar ile mahalle ve bölgeye dair istişarede bulunan CHP İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, “Muhtarımıza misafirperverliği ve sabah kahvesi için teşekkür ediyorum. Verimli bir sohbet oldu. Cemil Muhtarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Muhtarların hizmetin halkla buluşmasında önemli bir köprü olduğuna vurgu yapan Başkan Parlar, “Muhtarlarımız, halkın, bölgenin sorunlarını en iyi analiz eden kişiler. Mahalleyi tanıyan, hizmet eksikliklerini ve önceliklerini tespit eden muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek istişare ediyoruz. Halkın taleplerinin tespitinde en önemli çalışmalarımızı muhtarlarımızla yapıyoruz. Hatay’da görev yapan tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.