DOLAR 32,5772 0.08%
EURO 35,0051 0.38%
ALTIN 2.423,390,02
BITCOIN 2088572-3,80%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
PERA KİTAB EVİNDE SANAT DOLU ETKİNLİK DAHA

PERA KİTAB EVİNDE SANAT DOLU ETKİNLİK DAHA

ABONE OL
25 Mart 2022 16:08
PERA KİTAB EVİNDE SANAT DOLU ETKİNLİK DAHA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir kadın isterse yapar sloganıyla başarılarına her geçen gün yenisini ekleyen eğitime ve sanata göstermiş olduğu destekle adından söz ettiren Gurbet Serçe Türkiye yazarlar sendikası Antakya temsilciğinin düzenlediği dünya şiir günü etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Mehmet Karasu önderliğinde onur konuğu Zenfira Kılınç’ın katılımı ve birbirinden değerli şairlerin ve müzisyenlerin katıldığı etkinlikte şiirler müzikler ve hoş sohbetlerle keyifli vakit geçiren misafirler Pera kitabevine ve işletmecisi Gurbet Serçe’ye sanata ve sanatçıya göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti. Açıldığı günden bugüne eğitime ve sanata göstermiş olduğu destekle bir kitabevinden çok daha fazlası olduğunu tüm Defneye Hatay’a gösteren Pera Kitabevi kısa zamanda sektörün zirvesine oturmayı başardı

Yapılan Etkinlik sonrası yaptığı açıklamada bu işe başlarken “Kadın İsterse Yapar” sloganıyla başladığını aktaran İşletme Sahibi Gurbet Serçe: “Her şey tam hayal ettiğim gibi ilerliyor ve bu beni çok mutlu ediyor, henüz yeni başladık ve ümit ediyorum ki bu küçük ve samimi kültür evimizde çok güzel kültürel faaliyetlere imza atacağız. Bu anlamda siz değerli dostlarımızın desteği bizim için çok önemli siz yanımızda olursanız her adımımız daha anlamlı ve güzel olur. Pera kitabevi olarak herkesin keyifle kitaplarını okuyacağı sanat dolu hoş sohbetler edeceği bunları yaparken çayını kahvesini yudumlayacağı resimden satranca tiyatroya varana kadar sanatın her dalını burada sizlerle buluşturuyoruz. Sizden aldığımız güçle her geçen gün büyük bir aile oluyoruz. İnanıyorum ki sanat dolu günlerimiz gün geçtikçe artacak ve burayı sizlerle beraber Hataya yakışır bir kültür evine dönüştüreceğiz” dedi. Etkinliğe katılan herkesle tek tek ilgilenen gurbet serce gelen tüm konuklarına teşekkürler ederek etkinliği yeniden başka bir etkinlikte buluşmak dileğiyle sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.