DOLAR 32,5298 0.03%
EURO 34,8624 0.53%
ALTIN 2.429,16-0,14
BITCOIN %
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Polat, Defne Muhtarlarını Ağırladı

Polat, Defne Muhtarlarını Ağırladı

ABONE OL
13 Eylül 2021 12:27
Polat, Defne Muhtarlarını Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, mahalle sakinlerinin sesi olan muhtarlar ile bir araya gelerek istişare toplantılarını sürdürüyor.

Yapılan ziyaretler kapsamında Defne ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Genel Müdür Polat, Hatay’a ve Defne ilçesine yapılan, bundan sonraki süreçte yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler aktararak, tek tek mahalle muhtarlarını dinledi ve talep ile önerilerini not aldı.

Atıksu Arıtma Tesisleri, altyapı yatırımları gibi hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda mahalle muhtarları,  Hatay’ın muhtarlarına kulak vermeleri ve istişarelere önem vermelerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Genel Müdür Polat ile HATSU heyetine teşekkür etti.

Ayrıca mahalle muhtarları, insan sağlığı ve temiz çevreye yönelik yapılacak her projeye, hizmete destek vermede hazır olduklarını vurgulayarak, mahallelerine yönelik talep ve temennilerini iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.