DOLAR 32,5062 -0.11%
EURO 34,9501 0.32%
ALTIN 2.430,300,31
BITCOIN 2075541-3,77%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Polis Emeklileri SYD Hatay Şubesi Törenle Açıldı

Polis Emeklileri SYD Hatay Şubesi Törenle Açıldı

ABONE OL
9 Mayıs 2022 15:01
Polis Emeklileri SYD Hatay Şubesi Törenle Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Hatay Şubesi törenle açıldı

Açılışa AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya ilçe Başkanı Emrullah Gülen, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Açılış konuşma yapan Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Hatay Şube Başkanı Seyfettin Kıral, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğinin 1948 yılında İçişleri bakanlığı onuru ile kurulduğunu söyledi.

1960 yılında Kamu Yararına çalışan unvanı, 1973 yılında bakanlar kurulu kararı ile Türkiye unvanını alarak, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği olarak şekillendiği belirten Kıral, “K.Y.Ç. Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneğimizin, bu sene 74. Yaşını kutlamış bulunmaktayız. Genel Merkezi İstanbul’da olmak üzere 42 şubemiz ile birlikte emekli emniyet mensuplarımızın birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlam amacıyla sosyal kültürel alanda çalışma ve faaliyetlerimiz sürdürmekteyiz. Büyük bir insan kaynağın bünyesinde barındıran ve adına sevgi ailesi dediğimiz derneğimizin emekli mensupları ile ilmek ilmez dokuyarak oluşturduğumuz, Derneğimizin ve Hatay Şubemizin kurumsal kimliğinin her geçen gün daha ileriye taşımak için fedakârca çalışıyoruz, bundan sonrada çalışacağız. “ dedi.

Törende ayrıca, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Genel Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek’te bir konuşma yaparak duygularını ifade etti. Konuşmalarının ardından Dernek binasının açılışı kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek açıldı. Açılışta ayrıca derneğe katkıları ve hizmetleri bulunanlara teşekkür plaketi verildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.