DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758961,97%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
PROGE’ye yılın yerli tohum markası ödülü

PROGE’ye yılın yerli tohum markası ödülü

ABONE OL
6 Ağustos 2021 10:00
PROGE’ye yılın yerli tohum markası ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerli tohumda 80 yılı aşkın Anadolu mirasını geleceğe taşıyan Hatay’ın başarılı firmalarından PROGEN Tohum, Türkiye Lider Marka 2021 Ödülleri kapsamında AR-GE çalışmalarıyla “Yılın Yerli Tohum Markası” ödülüne layık görüldü.

Pamuk tohumunun yanında buğday, soya ve arpa türleri için tohum üreten yüzde 100 yerli sermayeli PROGEN Tohum, inovasyona yaptığı yatırımlarla tanınıyor.

ÖZBUĞDAY: ÖDÜLÜ ALMAK KEYİF VERİCİ VE ONUR VERİCİ

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Progen Tohum Genel Müdürü Aykut Özbuğday, böyle bir ödülü almaktan onur duyduğunu ifade ederken, dört kuşaktır tohum işiyle uğraşan bir firmanın sadece Türkiye’de değil yurtdışında da etkin olduğunu işaret ederek, “Tarımla uğraşan bir aile şirketi olarak, üçüncü ve dördüncü kuşağın çalıştığı bir aile şirketi olarak bu ödülü almak keyif verici ve onur verici. Hem ulusal hem uluslararası zeminde bu yerli değerlerimizi, Anadolu mirasımızı hem ülkemizde hem dünyada tanıtmaya ve yaymaya gayret ediyoruz. Üretici olarak, bütün tüketicilerimize güvenli gıda zincirinde bir yer almaktan da büyük bir keyif alıyoruz. Bu ödülü tüm çalışanlar adına ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özbuğday adına alıyorum, teşekkür ediyoruz” dedi.

ANTAKYA TİCARET SANAYİ ODASI’NDAN KUTLAMA

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Hikmet Çinçin de, tarım sektöründe ülkemizin en önemli firmalarından PROGEN Tohum A.Ş.’nin “Yılın Yerli Tohum Markası” ödülüne layık görülmesinden duyduğu sevinci belirterek, “Değerli Dostlarım Ali ve Aykut Özbuğday ile tüm PROGEN ailesini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.