DOLAR 32,3527 0.26%
EURO 35,1696 0.02%
ALTIN 2.305,401,24
BITCOIN 22930322,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Proje Neden Durdu?

Proje Neden Durdu?

ABONE OL
14 Ocak 2022 10:47
Proje Neden Durdu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Şelalesi çevre düzenlemesi projesinin durdurulmasını meclis gündemine taşıdı.

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP’li Güzelmansur şunları söyledi: “Harbiye’yi Türkiye’de bilmeyen yoktur. Harbiye’nin yemek kültürünü, mezelerini, künefesini bilmeyen yoktur. Harbiye’nin ünlü şelalelerini de bilmeyen yoktur. Harbiye Şelalesi’nin çevre düzenlemesini yapmak için Hatay Valimizin çağrısıyla Büyükşehir Belediyesi, DOĞAKA ve Devlet Su İşleriyle bir sürü toplantılar yaptık. Bu toplantılara muhalefet ve iktidar milletvekili katıldı. Hatay şelalelerinin çevre düzenleme projeleri çizildi ve yapım protokolü imzalanması için Hatay Milletvekili olarak da davet edildik. Her şeye ‘Tamam’ denildi. Ama ne hikmetse bu protokol imzalama davet yapılmasına rağmen- son anda iptal edildi. Buradan AK Parti milletvekillerine soruyorum: Son anda bu protokolü imzalama töreni neden iptal edildi? Verdiğiniz müjdelere ne oldu? Harbiye halkıyla dalga mı geçiyorsunuz? Defne halkına, Hatay halkına gördüğünüz reva mı bu mu?” Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.