DOLAR 32,4756 -0.21%
EURO 34,9960 0.37%
ALTIN 2.439,010,67
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Projeler İstişare Edildi Ve Yerinde İncelendi

Projeler İstişare Edildi Ve Yerinde İncelendi

ABONE OL
25 Kasım 2022 14:12
Projeler İstişare Edildi Ve Yerinde İncelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HATSU Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği ve İLBANK temsilcileri, Avrupa Birliği Suriye Bölgesel Güven Fonu (MADAD) kapsamında finanse edilerek Altınözü, Defne, Yayladağı, Kırıkhan, Reyhanlı ve Kumlu ilçelerinde HATSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımları istişare etmek üzere bir araya geldi.

İncelemelerde bulunmak üzere Hatay’a gelen Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Üyesi Michel Cat, Müşavir Firma Yetkilisi Sanda Pamfıl, İller Bankası(İLBANK) Adana Bölge Müdürü Muzaffer Akgüner ve İller Bankası teknik ekibi, HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat’ı ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi.

HATSU Genel Müdürlüğünde düzenlenen ve HATSU Genel Müdür Yardımcısı ve Projeler Dairesi Başkanı Hüsna Karayazgan, Etüt ve Plan Dairesi Başkanı Yusuf Perişan ile teknik ekibin hazır bulunduğu toplantıda 6 ilçede devam eden yatırımlar genel bir sunumla kapsamlı şekilde ele alındı.

Reyhanlı-Kumlu İçme Suyu Şebeke İnşaatı, Kumlu Yeni İsale Hattı, Yayladağı Atıksu Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Şebekesi İnşaatı, Altınözü Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı, Kırıkhan İçme Suyu Şebekesi İnşaatı ve Defne(Harbiye) İçme Suyu Şebeke İnşaatı yatırımlarının son durumları ve ekonomik faktörlerin çalışmaları ne yönde etkilediği masaya yatırıldı.   

HATSU Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantının ardından Kırıkhan, Reyhanlı ve Kumlu ilçelerindeki şantiye bölgesine geçilerek, HATSU teknik ekibi tarafından konuk heyete harita üzerinden çalışmaların ilerleme şekli ve akıbeti hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Yapılan bilgilendirmeler sonrasında AB ve İLBANK temsilcileri, içme suyu şebeke ve depo çalışmalarının yapıldığı noktaları gezerek yerinde inceledi ve çalışmalarda gösterilen hassasiyetlerden ötürü HATSU Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.