DOLAR 32,4784 -0.2%
EURO 34,9676 0.35%
ALTIN 2.436,150,55
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Promosyon Sözleşmeleri Revize Edilmelidir

Promosyon Sözleşmeleri Revize Edilmelidir

ABONE OL
4 Ağustos 2022 15:06
Promosyon Sözleşmeleri Revize Edilmelidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Sağlık Sen Hatay Şubesi ilgili banka ile yapılan 2019 yılındaki promosyon sözleşmesinin salık çalışanlarını günümüz şartlarına göre mağdur ettiğini revize edilmesi için İl Sağlık Müdürlüğüne başvurdu.

Türk Sağlık Sen Hatay Şube Başkanı Hayrettin Şahin banka promosyonu hakkında Hatay İL Sağlık Müdürlüğüne ocak ayında ilk müracaatlarını yaptıklarını halen konunu takibinde olduklarını ve iyileştirilmesinin şart olduğun kaydetti.

Hatay İl Sağlık Müdürlüğünün 2019 yılında bir devlet bankası ile beş yıllık yapılan promosyon anlaşmasının günün şartlarına göre revize edilmesinin kaçınılmaz olduğunu kaydeden başkan Şahin,” Üyelerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanları bu konuda mağdur olmuştur. Sağlık camiamız sektöründe özverili bir dün olduğu gibi bugünde çalışmalarını büyük bir gayret içerisinde sürdürmektedir.  Kurum çalışanlarının daha iyi bir rakam hak ettiği aşikardır. Bunun için İlimizde yapılan promosyon ihalesinin revize edilerek günün şartlarına ve koşullarına göre değerlendirilmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu

Şahin dilekçe toplayacaklarını belirterek; ”İhalenin iptal edilmesi güncellenmesi için üyelerden gelen güç ile sendika olarak itirazlarımızı ve mücadelemizin devam edeceğinin bilinmesini istiyoruz. Yüzlerce dilekçe toplamaya devam edeceğiz.” dedi.

Kenan Cengiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.