DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1,73%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>Puanlar Paylaşıldı 1-1</strong>

Puanlar Paylaşıldı 1-1

ABONE OL
18 Nisan 2022 14:27
<strong>Puanlar Paylaşıldı 1-1</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Atakaş Hatayspor karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Maça daha istekli ve daha hızlı başlayan taraf olan Atakaş Hatayspor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüksek toplarla gitmeye çalıştı. Oyun içinde paslaşmalarla topu ayağında tutan Hatayspor’da 9. dakikada sol kanattan Onur Ergün’ün ortasında ceza sahası içinde Diouf’un kafa vuruşunda savunma oyuncularına çarpan top kornere çıktı. 27. Dakikada Sivasspor’da sol taraftan açılan ortada Adekugbe’nin eline çarpan top sonucu hakem VAR’a gitti ve penaltıyı verdi. Topun başına geçen Ziya Erdal Sivas’ı 0-1 öne geçirdi. Golden sonra oyunda tempo düşerken Hatayspor’da istek ve dinçlik neredeyse bitme noktasına geldi. 35. Dakikada paslaşmalar gerçekleştiren bordo beyazlı futbolcular rakip ceza sahasına girdi ceza sahasında son vuruşu yapan Benzia, Kaleci Ali Şaşal Vural’a takıldı. Pozisyonu değerlendirmeyen Hatayspor’da tempo tamamiyle düşerken bu düşüş maça da yansıdı ve ilk yarıda başka gol olmazken devre arasına Sivasspor’un 1-0 üstünlüğü ile gidildi.

BENZİA’NIN MUHTEŞEM GOLÜ YETMEDİ

İkinci yarıya rakip takım skorun avantajı ile daha istekli ve daha dinç çıkarken, ataklarla Hatayspor kalesini bunalttı, oluşan baskıyı kırmaya çalışan Atakaş Hatayspor toparlandı ve topu kendi ayağında tutmaya başladı. Orta sahaların rahat geçildiği ikinci devrede Hatayspor Lobjanidze’nin oyuna girmesi ile hızlı ataklara çıkmaya başladı. Gerçekleşen ataklarda 61. Dakikada sağ kanattan atağa çıkan Sadık Baş ceza sahasına kestiği topta Yassine Benzia’nın penaltı çizgisi üzerine gelişine gelen topa müthiş vuruşu ile rakip ağları sarstı ve skoru 1-1’e getirdi. Golden sonra iyice topa sahip olup rahat top çeviren bordo beyazlılarda Benzia 70. Dakikada yine rakip kaleciye takıldı. Maçın sonlarına doğru 88. Dakikada Yatabare’nin şutu üst direkten geri döndü geri dönen topu Sivasspor’lular tamamlayamayınca pozisyon golsüz sonuçlandı. Maça eklenen 5 dakikalık uzatmada da gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

HATAYSPOR 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Sivasspor karşısında alınan beraberlik ile beraber galibiyet hasretini 4 maça çıkaran Hatayspor en son 3 puanını Lig’in 29. Haftasında Fatih Karagümrük karşısında almıştı. Beşiktaş ile berabere kalan daha sonra Hatay’da Adana Demirspor ile yine berabere kalan sonrasında Antalyaspor deplasmanında mağlup olan bordo beyazlılar Sivasspor maçı ile galibiyet hasretini devam ettirdi.

RAKİP BAŞAKŞEHİR

Hatayspor Lig’in 34 haftasında Medipol Başakşehir takımına konuk olacak, karşılaşma 24 Nisan Pazar günü saat 16:00’da oynanacak.

EL KAABİ SUSKUN

Süper lig’te gol krallığı yarışında yer alan Eyoub El Kaabi son karşılaşmalarda gol atamıyor, oyuncunun bu suskunluğu taraftarı düşündürür duruma getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.