DOLAR 32,5109 0.02%
EURO 34,9851 -0.16%
ALTIN 2.438,450,13
BITCOIN %
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
RADAR’DA KAR EĞLENCESİ!

RADAR’DA KAR EĞLENCESİ!

ABONE OL
28 Aralık 2021 10:13
RADAR’DA KAR EĞLENCESİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülke genelinde etkili olan kar, Hatay’da da yüksek kesimlere yağdı. Merkez ilçe Antakya’da Amanos tepelerine, Hassa ilçesinde kentin yüksek noktalarına ve Yayladağı ilçesinde de Keldağı mevkine yağan kar sonrası, vatandaşlar karın keyfini çıkardı.

ÇCOCUKLAR RADAR’DA ŞENLENDİ

Geçen hafta itibariyle kendini hissettiren kar, yüksek kesimlerde etkisini devam ettirirken, hafta sonunda çocuklu aileleri kar eğlencesi telaşı sardı. Özellikle Kisecik Radar’da yoğun kalabalık yaşanırken, çocukların kar eğlencesi görülmeye değerdi.

HBB’DEN KAPANAN YOLLARA HIZLI MÜDAHALE

Diğer yandan etkili olan kar yağışı sonrası kapanan bazı yollar belediye ekiplerince açıldı. Hassa ilçesi Eğribucak Mahallesi ve Yayladağı ilçesi Keldağı mevkinde kar nedeniyle kapanan yolların hızlı müdahale ile açıldığını duyuran Hatay Büyükşehir Belediyesi, ulaşımın aksamaması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Yağışların devam ettiği noktalarda göreve hazır olduklarının altını çizen HBB, vatandaşların yaşayabileceği ulaşım sorunlarını bertaraf etmek için çalışmalara devam edeceklerini duyurdu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.