DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,1004 -0.1%
ALTIN 2.299,110,96
BITCOIN 22791750,57%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Çalışanlarımız CHP Döneminde Hak Ettiği İtibarı Görecektir

Sağlık Çalışanlarımız CHP Döneminde Hak Ettiği İtibarı Görecektir

ABONE OL
15 Mart 2022 12:48
Sağlık Çalışanlarımız CHP Döneminde Hak Ettiği İtibarı Görecektir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, yayınladığı mesajla 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli meslektaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Sağlık çalışanlarının hak ettiği ücretleri alamadığını ve özlük haklarıyla ilgili düzenleme beklediklerini ifade eden Parlar, “Sağlık çalışanlarımız ve hekimlerimiz, özlük hakları konusunda düzenleme bekliyor. Sağlıkta bitmek bilmeyen şiddet ile ilgili caydırıcı yaptırımların hayata geçirilmesini bekliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan eylemler ve iş bırakmalarda bunun en net göstergesidir. Sağlık çalışanlarının taleplerine kulak tıkanmamalı ve gerekli çalışmalar yapılmalıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Doktorlar az para aldıkları için ayrılıyorlarmış, varsın gidiyorlarsa gitsinler. Buralar boş kalmayacak. Doktorluk gibi bir mesleği sadece paraya dayamak insani değildir” sözlerini de hatırlatan Başkan Parlar, “İktidar halkın haklı taleplerinde olduğu gibi sağlık çalışanları ve doktorlarımızın taleplerine de duyarsız kalmaya devam ediyor. Doktorlara giden gitsin demek pandemi sürecinde yürütülen başarılı çalışmaları görmezden gelmektir. CHP iktidarında başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız hak ettiği özlük haklarına kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.