DOLAR 32,3413 0.18%
EURO 35,2123 0.05%
ALTIN 2.246,500,15
BITCOIN 2141903-1,90%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

12:49

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sahilde görülen sıvının müsilaj olmadığı öğrenildi

Sahilde görülen sıvının müsilaj olmadığı öğrenildi

ABONE OL
15 Haziran 2021 00:44
Sahilde görülen sıvının müsilaj olmadığı öğrenildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL


İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun ve Arsuz sahil şeridinde görülen sıvının, ilk belirlemelere göre müsilaj (deniz salyası) olmadığının tespit edildiğini bildirdi.
Üniversiteden yapılan açıklamada, İskenderun ve Arsuz ilçelerinin sahillerinde müsilaj olduğu yönünde gelen ihbar üzerine İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ile İSTE Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Turan’ın, Sahil Güvenlik ekipleriyle bölgeye gittiği belirtildi.
Bölgede inceleme yapıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İnceleme sonucu, ilk bulgulara göre müsilaj olarak tanımlanan yapıların müsilaj olmadığı tespit edilmiş olup gerekli örneklemeler yapılmıştır. Analiz sonuçlara göre kesin tanı, önümüzdeki günlerde ilgili makam ve kuruluşlar ile paylaşılacaktır. İnceleme alanı olarak İskenderun merkezden Arsuz Konacık Limanı’na kadar tüm kıyı şeridi boyunca tarama yapılmıştır.” AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.