DOLAR 32,5488 0.21%
EURO 34,7279 -0.1%
ALTIN 2.487,190,13
BITCOIN 20646173,25%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Samandağ Devlet Hastanesi Devir Teslim Töreni Yapıldı

Samandağ Devlet Hastanesi Devir Teslim Töreni Yapıldı

ABONE OL
19 Ocak 2023 11:40
Samandağ Devlet Hastanesi Devir Teslim Töreni Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ ilçesinde açılan yeni Samandağ devlet hastanesinde devir teslim töreni yapıldı ve Başhekim Dr. Züheyr Günal görevine başladı.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Dr. Günal: “Yönetim anlayışımız anayasamız, evrensel hukuk ilkeleri, insan çalışma temel hak ve özgürlükleri esas alınarak hakkaniyet, eşitlik, ve adalet kavramlarına yüksek bir sadakat ile bağlı kalınarak gerçekleştirilecektir. Hizmet ve yönetimde disipliner  bir anlayışın başarının temel unsuru olduğuna  inanarak  herkesin görev sorumluluk ve bilinci içerisinde hareket etmesi gerekmektedir. Hizmeti alan halkımız ile tüm sağlık çalışanlarının arasındaki hak ve saygı sınırının korunması ile sempatik bağların kurulması amacıyla hekim, hemşire ve yardımcı personel kadromuzla sahada sağlık taramaları, bilgilendirmeler, konferanslar yapılarak hastanemize duyulan güven tesis edilecek ve azami seviyeye çıkarılması hedeflenecektir.”

YENİ DÖNEMİN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

“Devletimizin sağladığı tüm bu imkânların halkımızla buluşmasının önü açılarak gönül bağının güçlendirilmesi hedeflenecektir. Bu gerekçelerle;  yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bize bu imkanları sunan Yüce devletimize Allah zeval vermesin, yolumuzu açık etsin.” Dedi. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.