DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.490,990,28
BITCOIN 21182074,33%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Samandağ Sokakları Asfaltlanıyor

Samandağ Sokakları Asfaltlanıyor

ABONE OL
25 Nisan 2022 14:07
Samandağ Sokakları Asfaltlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgelerin beton asfalt serimine plan ve program dâhilinde il genelinde devam ediyor.

Kentteki ulaşımı daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek için tüm birimleri ile koordineli bir şekilde hareket eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yeni adresi Samandağ oldu.

Samandağ’ın Kurtderesi, Deniz ve Çiğdede Mahallesi’ndeki altyapıları tamamlanan yolları asfaltlayan Büyükşehir ekipleri, Sutaşı Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarına da devam ediyor.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından söz konusu yolların modern hale geleceğini ve trafiğe açılacağını bildiren yetkililer, çalışmalar esnasında vatandaşların trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmesini önemle bildirdi.

SAĞALTICI: SAMANDAĞ’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN HİZMETLERDEN DOLAYI MEMNUNUZ

Samandağ’a gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı oldukça memnun olduğunu belirten Sutaşı Mahalle Muhtarı Nebil Sağaltıcı, “Caddenin altyapı çalışmaları tamamlandı. Şu anda da asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda emeği geçen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederim” dedi.

CEBBUROĞLU: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN SAMANDAĞ’DAKİ BETON ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cebburoğlu da “Kısa süre önce 32 mahalle muhtarımız ile beraber başkanımızdan randevu aldık ve bizleri kabul etti. Samandağ’ın en işlek caddeleri için asfalt çalışmaları taleplerimiz oldu. 4 mahalleyi birbirine bağlayan yol ve diğer mahalle yollarımız asfaltlandı. Bu güzel hizmetlerden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a bütün Samandağ halkı adına teşekkür ederim” diyerek Büyükşehir Belediyesinin Samandağ’daki beton asfalt çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.