DOLAR 32,3581 0.11%
EURO 34,9833 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22796201,41%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyon Kupasına Kavuştu

Şampiyon Kupasına Kavuştu

ABONE OL
7 Haziran 2022 14:22
Şampiyon Kupasına Kavuştu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı büyük bir başarı göstererek 1. Lig’e yükseldi.

2. Lig’in bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden takım, son hafta karşılaştığı Zile Belediyespor mücadelesini 65-50 kazandı ve sezonu galibiyetle tamamlayarak kupaya uzandı.

Karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasını büyük bir gururla kaldıran takım, bir sonraki hedefin Süper Lig olduğunu ilan etti.

ÇELİK: ÇOK MUTLUYUZ

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Liglerinin tek kadın antrenörü olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Songül Çelik, 1. Lige yükselme başarısı gösteren takımın mücadelesi ile ilgili şunları söyledi: “Hatay’a böyle bir başarı kazandırmış olduğumuz için çok mutluyuz. 1 Lig’e başladığımızda çok çetin bir mücadele vardı. Ve endişelerimiz vardı. Bizi destekleyenler sayesinde özgüvenimiz arttı ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu başarıyı kazanma yolculuğumuzda biri hep destekleyen Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek kupayı ona armağan ediyorum.”

Takım sponsoru HATSU’nun Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, başarılı bir sezon yaşandığını belirterek takımın mücadelesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.